Prijs berekenen

Bij Taxi Farhan

Lees meer Direct reserveren

Bereken je rit

Bereken uw rit bij Taxi Farhan Assen

Wilt u een taxi reserveren, maar bent u benieuwd wat dit gaat kosten? Bereken uw rit van tevoren met deze handige tool. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo makkelijk. Let op! Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke prijs.  Bekijk hier onze vaste tarieven.

Reserveer snel je taxi

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.

Helder en transparant taxibedrijf

Wij zijn graag helder en transparant. Wij willen niet alleen tevreden klanten door deze comfortabel en veilig van A naar B te brengen. Ook zijn wij helder en transparant over onze taxitarieven. We werken graag met vaste prijsafspraken, maar kunnen ook op de meterstand rijden. Daarnaast zijn beschikken onze chauffeurs allemaal over een diploma vakbekwaamheid. Ons wagenpark is in goede staat en alle auto’s zijn uitgerust met een navigatiesysteem en airconditioning.

Bereken uw rit

De prijs van een taxirit hangt af van het starttarief, de afstand en de duur van de rit. Ons starttarief is vanaf €3,60. Wij rekenen €2,65 per kilometer en €0,44 per minuut. Onze taxi auto’s zijn geijkt en de taxi-meters zijn volgens geldende wetgeving gekeurd. 

Bekijk hieronder onze tarvieven

TariefsoortInstapPrijs per kmPrijs per minuut
1-4 personen € 3,60€ 2,65€ 0,44
5-8 personen€ 7,30€ 3,34€ 0,49

Taxi reserveren

Een taxi reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.