Groepsvervoer

In Assen

Lees meer Direct reserveren

Groepsvervoer in Assen

Groepsvervoer in Assen nodig? Bel Farhan!

Groepsvervoer kan bij Taxi Farhan uit Assen. Heeft u binnenkort een taxi nodig voor een groep mensen? Wij staan voor jullie klaar om jullie van A naar B te brengen. Heeft u bijvoorbeeld plannen gemaakt met uw vrienden, maar weet u niet hoe u gebracht en/of opgehaald kan worden naar uw bestemming? Dan kunt u bij ons terecht voor al uw groepsvervoer.

Groepsvervoer Assen – reis samen in comfort! 

De klanten staan centraal bij Taxi Farhan. Wij willen u de beste service aanbieden, dus moet ons (groeps)vervoer perfect zijn. Zoekt u comfort, veel ruimte en een gezellige rit? Dan bent u bij Taxi Farhan aan het juiste adres. Onze bussen zijn ideaal voor het vervoeren van groepen tot maximaal 8 personen per taxibus. Bent u van plan om met een grotere groep te reizen? Geen probleem. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook onze taxibus en auto tegelijk inzetten om jullie groep te vervoeren. 

De taxibussen voor het groepsvervoer

Onze Mercedes Vito bussen zijn voorzien van genoeg ruimte. Hierdoor zullen alle passagiers een comfortabele reis beleven. De bussen zijn voorzien van airconditioning en een goed entertainmentsysteem. Zo gaat u en uw groep gegarandeerd een gezellige rit tegemoet. Onderling bepalen wie de Bob is, is niet meer nodig. Reserveer nu en Taxi Farhan staat bij u voor de deur!

Bus of taxi reserveren

Een taxi reserveren voor een vast tarief kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.