Zakelijk vervoer

bij Taxi Farhan

Lees meer Direct reserveren

Zakelijk vervoer in Assen

Zakelijk vervoer in Assen

Zakelijk vervoer in Assen van Taxi Farhan betekent een zorgeloze rit in een zeer luxe taxi. Reserveer nu en kom altijd op tijd op uw afspraak. Bij Taxi Farhan streven wij naar kwaliteit en service voor onze klanten. Wij zullen u veilig en snel naar uw bestemming brengen, terwijl u geniet van ons comfort.

Zakelijk vervoer – altijd op tijd!

Met het zakelijk vervoer in Assen van Taxi Farhan regelen wij uw vervoer op een zakelijke manier. Hierbij is tijd, comfort en veiligheid gegarandeerd tijdens elke rit. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken tijdens de reis, en kunt u genieten van de rust. Als klant kunt u een betrouwbare chauffeur verwachten, die u op tijdsstipt met een representatieve wagen vervoert. 

De beste service!

Voor uw zakelijk vervoer zal uw tijdsprecisie gegarandeerd zijn van onze chauffeurs. De chauffeur zal op tijd zijn op de afgesproken locatie. Door de kennis van de wegen van onze chauffeur zal u altijd op tijd komen voor uw afspraak. Is er onderweg een file? Dan weet onze chauffeur een alternatieve route, zodat u zo spoedig mogelijk bij uw afspraak arriveert. 

Reserveren van zakelijk vervoer bij Farhan

Een taxi reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.