Ons wagenpark

Mercedes

Lees meer Direct reserveren

Ons wagenpark

Mercedes & BMW – ons wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit vier Mercedes auto’s en een BMW. Taxi Farhan is gespecialiseerd in personenvervoer. Al sinds 2009 zijn wij een gevestigde naam in Assen en omstreken. Wij bieden de volgende taxi diensten aan in Assen en omliggende dorpen: Groepsvervoer, stations taxi, horeca taxi, straat taxi, zakelijk vervoer, trouw vervoer, taxi naar schiphol (en andere airports) en brengen u naar of halen u op van het ziekenhuis (Assen en Groningen). 

Mercedes – ons wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit een Mercedes Vito, ideaal voor groepsvervoer, een Mercedes V-klasse , tweemaal een Merecedes E-klasse en een BMW 5 serie. We zijn u graag zo goed mogelijk van dienst. Wij streven dan ook altijd naar 100% klanttevredenheid. Onze chauffeurs beschikken allemaal over een diploma vakbekwaamheid. Het wagenpark is zeer comfortabel en in een goede, nette staat. Elke auto is uitgerust met een navigatiesysteem en airconditioning. Ook houden wij ons binnen de taxi aan alle geldende coronamaatregelen. 

Vervoeren op contract 

Heeft u regelmatig een taxi nodig? Wij vervoeren u ook graag op contract. Dit houdt in dat u niet na elke taxirit hoeft te betalen, maar aan het eind van de maand een factuur van ons krijgt. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden hierin te bespreken.  

Taxi reserveren bij Farhan 

Een taxi reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.