Straattaxi

in Assen

Lees meer Direct reserveren

Straat taxi Assen

Straattaxi Assen

Heeft u een straattaxi in Assen nodig? Dan bent u bij Taxi Farhan aan het juiste adres. Wij zijn uw vervoerder voor een avondje uit, een bezoek aan familie of vrienden of een feestje (tot in de late uurtjes). Met ons uitgebreide wagenpark vervoeren wij u van Assen e.o. naar de bestemming van uw keuze. Hoe groot of klein uw gezelschap ook is, onze chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel van A naar B wordt vervoerd. 

De taxi – het begin van elk feestje 

Heeft u iets te vieren? Wilt u op stap? Met een grote of kleine groep mensen? Geen probleem. Taxi Farhan haalt u op afgesproken locatie op en brengt u naar het feestje. Het feestje begint in de straattaxi al. Onze goedgehumeurde chauffeurs doen de radio-installatie alvast wat harder voor jullie en natuurlijk mag u in overleg altijd een nummertje aanvragen. Bent u nieuw in Assen en benieuwd waar de leuke feestjes zijn? Vraag het gerust aan onze chauffeurs, die zijn altijd op de hoogte en brengen u naar het feest. 

Straattaxi voor meerdere personen

Weet u (ver) van tevoren al dat er een feestje aan zit te komen waar u met meerdere personen heen moet? Neem dan tijdig contact met ons op. In onze taxibus kunnen wij maximaal 8 personen vervoeren. Heeft u een grotere groep? Geen enkel probleem. In overleg zetten wij meerdere taxibussen en/of taxi’s in. Zo hoeft niemand zich zorgen te maken over wie de BOB moet zijn en geniet jullie allemaal van een welverdiend feestje! 

Is het feestje voorbij? Bel Taxi Farhan op 06 – 81 68 67 80, geef ons uw locatie door en wij brengen u veilig en wel naar huis. Natuurlijk kunt u ook bij uw reservering naar het feestje, ook de terugreis reserveren. Zo bent u altijd zeker dat van een taxi naar huis op afgesproken tijdstip.

Straattaxi Assen reserveren

Een taxi reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.