Ziekenhuis Taxi

Van en naar het ziekenhuis

Lees meer Direct reserveren

Ziekenhuis taxi

Ziekenhuis taxi. Van en naar het Ziekenhuis.

Heeft u een taxi nodig naar en/of vanaf het ziekenhuis? Taxi Farhan brengt u comfortabel en veilig naar het door u gewenste ziekenhuis in de regio. Wij kunnen u vervoeren naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, maar ook naar het Martini ziekenhuis of het UMCG in Groningen. Uiteraard helpen wij u met het in- en uitstappen en brengen u tot aan de deur als u dit wenst. Indien gewenst kan de chauffeur ook even op uw wachten zodat u na uw ziekenhuisbezoek ook direct weer kunt instappen. Zo hoeft u niet te wachten.

Taxi naar het ziekenhuis

Onze taxi brengt u naar het ziekenhuis. Als u dit wenst, zetten wij u voor de deur van het ziekenhuis af. De taxi naar het ziekenhuis is een privé rit. Dit betekent dat onze chauffeurs u direct naar het ziekenhuis brengen en niet met andere passagiers wordt gecombineerd. 

Taxi vanaf het ziekenhuis

Heeft u na uw ziekenhuisbezoek een taxi terug nodig. Ook hiervoor kunt u gebruik maken van onze taxidiensten. Wanneer u klaar bent met uw ziekenhuisbezoek, kunt u ons bellen op 06 – 81 68 67 80 of vraagt u bij de receptie om Taxi Farhan Assen te bellen. Onze chauffeur komt u binnen de hal van het ziekenhuis (indien coronamaatregelen dit toelaten) ophalen of op de plaats die u eerder heeft afgesproken met de chauffeur. Wij helpen u bij het in- en uitstappen in de taxi. 

Reserveren 

Een taxi reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.