Schiphol taxi

Van en naar airport

Lees meer Direct reserveren

Schiphol taxi

Taxi naar Schiphol

Een taxi naar Schiphol nodig voor een vliegvakantie of een zakelijke reis? Zeker zijn dat u op tijd komt en wilt u in comfort naar Schiphol toe? Bel Taxi Farhan en ga achterover in de stoel van de reis genieten. Met taxi Farhan kunt u in alle rust en zonder enige zorgen op vakantie of zakenreis gaan.

Schiphol Taxi – het begin van uw vakantie 

Uw vakantie begint bij Taxi Farhan. Wij zorgen ervoor dat we ruim van tevoren bij u klaar staan op de afgesproken locatie. Hier laden wij uw koffers in onze ruime 4 of 8 persoonsvoertuigen. Tijdens de rit wordt u voorzien van goede service en comfort, zo kunt u genieten van uw reis en alvast in de vakantiestemming komen. 

Wij adviseren u vroegtijdig de taxi te reserveren

Voor de Schiphol Taxi wordt geadviseerd om vroeg van tevoren te reserveren. Tijdens het reserveren geeft uzelf aan hoe laat u bij uw huis of hotel wilt worden opgehaald. Als u een Europese vlucht heeft moet u minimaal 2 uur van tevoren op Schiphol aanwezig zijn. Voor internationale buiten Europa moet u minimaal 3 uur van tevoren op Schiphol aanwezig zijn. Dit is het advies gegeven door de luchtvaartmaatschappijen, maar ook om eventuele vertraging voor te zijn.

Taxi naar Schiphol reserveren bij Farhan

Een taxi naar Schiphol reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.