Stationstaxi

Van en naar station Assen

Lees meer Direct reserveren

Station taxi Assen

Station taxi Assen

Bent u op zoek naar een taxi van of naar station Assen? Taxi Farhan staat voor u klaar. Wij staan regelmatig met onze taxi voor het station in Assen. Moet u dus vanaf het station naar een andere locatie? Reserveer dan direct een taxi door te bellen naar: 0592 210 000. U betaalt dan geen voorrijkosten.

Reizen vanaf station Assen

Wilt u er zeker van zijn dat onze taxi beschikbaar is op het NS-station in Assen? Dan kunt u via ons contactformulier de taxi reserveren. Natuurlijk kunt u ons ook van tevoren bellen op 06 – 81 68 67 80 om uw taxirit te reserveren. Wij zorgen ervoor dat we ruim van tevoren klaar staan bij het station.

Reizen naar het station 

Moet u een trein halen en wilt u er zeker van zijn dat u op tijd op het station aankomt? Ook dan staat Taxi Farhan voor u klaar. U hoeft ons alleen maar van tevoren te informeren hoe laat uw trein vertrekt en waar u opgehaald moet worden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op het station bent zodat u in alle rust naar de trein kunt lopen. 

Station taxi Assen reserveren

Een taxi reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.