Trouwvervoer

Bij Taxi Farhan

Lees meer Direct reserveren

Trouw vervoer in Limousine

Trouw vervoer in Assen en omstreken.

Trouw vervoer op de mooiste dag van uw leven kan u reserveren bij Taxi Farhan uit Assen Op uw speciale dag brengen wij u in onze limousine naar jullie trouwlocatie. Met onze aangeboden service en comfort hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vervoer, zo kan u zich alleen maar verheugen op de grote dag. Ook groepen kunnen bij ons terecht om naar trouwlocatie(s) gebracht te worden.

Comfort op uw speciale dag

Met het trouw vervoer van Taxi Farhan staat u centraal. Wij bieden u excellente service en comfort op uw speciale dag. Onze chauffeurs zullen u op tijd ophalen op de afgesproken locatie. U zal vervoerd worden in onze luxe taxi, zo reist u in stijl naar uw bestemming. Tijdens de rit kan u genieten van veel ruimte en rust, onze chauffeur zorgt ervoor dat u veilig aankomt op de bestemming.

De opties voor trouw vervoer

Taxi Farhan heeft voor trouw vervoer meerdere opties uit voertuigen. U kunt als echtpaar ervoor kiezen om vervoert te worden in onze limousine. Als groep zijnde heeft u de keuze uit onze Mercedes E-klasse of onze Mercedes Vito. De grootte van de voertuigen zijn maximaal 4 of 8 personen. Wenst u te reizen met een grotere groep? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook onze taxibus en auto tegelijk inzetten om jullie groep te vervoeren.

Trouw vervoer reserveren bij Farhan

Trouwvervoer reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.