Taxi Gieten

Reserveer hier uw taxi!

Lees meer Direct reserveren

Taxi Gieten

Taxi Gieten nodig? Taxi Farhan staat voor je klaar!

Bent u opzoek naar een taxi in Gieten? Taxi Farhan zorgt ervoor dat u bij uw bestemming komt. Ons bedrijf is gevestigd in Assen en opereert in de omgeving. Wij streven naar kwaliteit en service, en zorgen ervoor dat u geniet van uw reizen van en naar Gieten. In overleg kunnen wij voor een vast tarief rijden. Bekijk hier onze vaste tarieven.

Voorrijkosten
In deze regio is het moeilijk om een taxi te krijgen omdat er geen taxibedrijven gevestigd zijn. Wij vervoeren u graag maar afhankelijk van uw rit zijn wij soms genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen omdat wij in Assen gevestigd zitten. Neem contact met ons op om een prijs af te spreken. Als u naar Assen vervoert moet worden rekenen wij uiteraard geen voorrijkosten.

Straattaxi in Gieten

Heeft u een straattaxi in Gieten nodig? Dan bent u bij Taxi Farhan aan het juiste adres. Wij zijn uw vervoerder voor een avondje uit, een bezoek aan familie of vrienden of een feestje (tot in de late uurtjes). Met ons uitgebreide wagenpark vervoeren wij u van Gieten naar de bestemming van uw keuze. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel van A naar B wordt vervoerd.

Groepsvervoer in Gieten

Voor het groepsvervoer in Gieten kan u bij Taxi Farhan terecht. Onze Mercedes Vito bussen zijn voorzien van genoeg ruimte. Hierdoor zullen alle passagiers een comfortabele reis beleven. De bussen zijn voorzien van airconditioning en een goed entertainmentsysteem. Zo gaat u en uw groep gegarandeerd een gezellige rit tegemoet. Onderling bepalen wie de Bob is, is niet meer nodig.

Schiphol taxi vanuit Gieten

Een taxi naar Schiphol nodig vanuit Gieten? Bel Taxi Farhan en ga achterover in de stoel van de reis genieten. Wij zorgen ervoor dat we ruim van tevoren bij u klaar staan op de afgesproken locatie. Hier laden wij uw koffers in onze ruime 4 of 8 persoonsvoertuigen. Tijdens de rit wordt u voorzien van goede service en comfort, zo kunt u genieten van uw reis en alvast in de vakantiestemming komen.

Taxi in Gieten reserveren

Een taxi reserveren kan door ons formulier in te vullen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar voor uw reserveringen. U kunt ons bereiken op 06 – 81 68 67 80. Verder kunt u ons via het mailadres info@taxi-farhan.nl bereiken voor reserveringen, maar ook vragen of opmerkingen. Ook kunt u ons een sms-bericht sturen of een WhatsApp-bericht. Wij proberen zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Neem contact op

  • Deze site wordt beschermd door Google reCaptcha Privacy Policy and Terms of Service.